Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014 15:49

13 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα σε Αρκαδία και Κορινθία

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
13 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα σε Αρκαδία και Κορινθία

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε χθες  (23.9.2014), ευρεία αστυνομική επιχείρηση στις ευρύτερες περιοχές της Αρκαδίας και της Κορινθίας. Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας της Αρκαδίας και της Κορινθίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.  

 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 376 άτομα, εκ των οποίων 310 ήταν Ελληνες και 66 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 269 οχήματα. 

Επιπλέον, προσήχθησαν 80 άτομα, από τα οποία 52 ήταν Ελληνες και 28 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 13 άτομα.

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν:

 

  • Δύο (2) αλλοδαποί στην Αρκαδία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
  • Ένας (1) Ελληνας στην Κορινθία, για ναρκωτικά.
  • Μία (1) τσιγγάνα στην Κορινθία, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσαν δύο (2) εντάλματα σύλληψης του κ. Ανακριτή Κορίνθου, για ληστεία, απόπειρα ληστείας και κλοπή. 
  • Ένας (1) Ελληνας στην Κορινθία, για κλοπή.
  • Τρείς (3) τσιγγάνοι στην Κορινθία, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
  • Ένας (1) τσιγγάνος στην Κορινθία, για καταδικαστικά έγγραφα.
  • Ένας (1) Ελληνας και ένας (1) αλλοδαπός στην Κορινθία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
  • Ένας (1) Ελληνας στην Κορινθία, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.
  • Ένας (1) αλλοδαπός στην Κορινθία, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.

 

Επιπρόσθετα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπής οχημάτων, στην Κερασίτσα και στην Παλαιά Επισκοπή Αρκαδίας, ενώ για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 36χρονου τσιγγάνου, για κλοπές οχημάτων.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 116 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 9 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού και 4 παραβάσεις του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -3,6- γραμμάρια ηρωίνης και ένα ποδήλατο.

   Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER