Τετάρτη, 08 Οκτωβρίου 2014 14:53

Σύγκρουση αυτοκινήτου με... άλογο στους Γαργαλιάνους

Γράφτηκε από την
Σύγκρουση αυτοκινήτου με... άλογο στους Γαργαλιάνους

Απίστευτο ατύχημα με ευτυχή όμως κατάληξη, για την οδηγό του αυτοκινήτου, συνέβη το απόγευμα της Τρίτης (7/10) λίγο έξω από τους Γαργαλιάνους, στον επαρχιακό δρόμο που συνδέει τους Γαργαλιάνους με τη θέση «Γρηγοράκη» στο ύψος του Αγ. Παντελεήμονα. Πρωταγωνιστές ήταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας VW Up και ένα άλογο!

 

Η οδηγός του ΙΧ με κατεύθυνση προς Γαργαλιάνους (βρισκόταν μόνη στο αυτοκίνητο) δεν πίστευε στα μάτια της, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά της ένα άλογο και προσέκρουσε με δύναμη αρχικά στο καπό ενώ στην συνέχεια εκτινάχθηκε στον ουρανό του αυτοκινήτου και κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gargalianoionline η νεαρή οδηγός είδε ένα αγροτικό αυτοκίνητο να έχει δεμένα στο πίσω μέρος δύο άλογα με αντίθετη κατεύθυνση προς «Γρηγοράκη». Τη στιγμή που τα δύο αυτοκίνητα συναντήθηκαν το ένα από τα δύο άλογα έπεσε στο αυτοκίνητο. Ο οδηγός του του αγροτικού, που είχε δεμένα τα άλογα, δεν σταμάτησε στο σημείο και εξαφανίστηκε, παρά τις εκκλήσεις της κοπέλας.

Ευτυχώς από την πρόσκρουση προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο. Το άλογο βρέθηκε σε παρακείμενο χωράφι, ενώ από τα χτυπήματα που δέχτηκε ξεψύχησε λίγη ώρα αργότερα.

Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Γαργαλιάνων, ενώ ο οδηγός του αγροτικού αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων αναζητείται. (Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε ο οδηγός).

Πηγή: gargalianoionline.gr


NEWSLETTER