Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014 21:30

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ηλικιωμένων στο Μούλκι Κορινθίας

Γράφτηκε από την
Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ηλικιωμένων στο Μούλκι Κορινθίας

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, μία  περίπτωση ληστείας σε οικία, που είχε γίνει την 3.7.2013 στο Μούλκι Κορινθίας.

 

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 33χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν άγνωστο συνεργό του. Στην ίδια δικογραφία περιλαμβάνεται ακόμη ένας 43χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης προέκυψε ότι, ο 33χρονος, μαζί με ακόμη ένα άτομο, την 3.7.2013 και πρώτες πρωινές ώρες, στο Μούλκι Κορινθίας, αφού μπήκαν σε οικία όπου διέμενε ζεύγος ηλικιωμένων, με την απειλή αιχμηρών αντικειμένων, αφαίρεσαν χρυσαφικά, χρήματα και δύο κινητά τηλέφωνα.

Επιπρόσθετα, όπως προέκυψε ο 43χρονος παρέλαβε από τον 33χρονο ένα από τα αφαιρεθέντα κινητά τηλέφωνα, το οποίο έθεσε σε λειτουργία.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου, για την ταυτοποίηση του συνεργού του 33χρονου και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους στη διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.


NEWSLETTER