Πέμπτη, 06 Νοεμβρίου 2014 15:10

Αστυνομικές επιχειρήσεις σε Μεσσηνία και Αργολίδα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Αστυνομικές επιχειρήσεις σε Μεσσηνία και Αργολίδα

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας: Ευρεία αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας σε δύο (2) Νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου:

Συνελήφθησαν είκοσι ένα (21) άτομα, προσήχθησαν εκατόν τρία (103) και έγινε έλεγχος σε τριακόσια ογδόντα (380)
Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε τριακόσια δεκατρία (313) οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά εκατόν δεκαοκτώ (118) παραβάσεις
Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε χθες (5.11.2014), ευρεία αστυνομική επιχείρηση στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας και της Μεσσηνίας. Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου. 
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε τριακόσια ογδόντα (380) άτομα, εκ των οποίων διακόσια ογδόντα έξι (286) ήταν ημεδαποί και ενενήντα τέσσερα (94) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε τριακόσια δεκατρία (313) οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν εκατόν τρία (103) άτομα, από τα οποία εξήντα επτά (67) ήταν ημεδαποί και τριάντα έξι (36) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν είκοσι ένα (21) άτομα.
Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν:
Ένας (1) ημεδαπός στην Αργολίδα, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν χρέη προς το δημόσιο ύψους -98.695,19- ευρώ.
Ένας (1) ημεδαπός στην Αργολίδα, για καταδικαστικό έγγραφο.
Πέντε (5) αλλοδαποί στην Αργολίδα, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Πέντε (5) ημεδαποί ΡΟΜΑ στη Μεσσηνία, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
Δύο (2) ημεδαποί στη Μεσσηνία, για καταδικαστικά έγγραφα.
Τρεις (3) ημεδαποί και δύο (2) αλλοδαποί στη Μεσσηνία, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
Δύο (2) αλλοδαποί στη Μεσσηνία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά εκατόν δεκαπέντε (115) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δύο (2) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού και μία (1) παράβαση για κατάληψη κοινόχρηστου χώρου.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.
Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου”

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER