Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014 19:17

Σύλληψη 15 τσιγγάνων για σωρεία ληστειών και κλοπών στην Αργολίδα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Σύλληψη 15 τσιγγάνων για σωρεία ληστειών και κλοπών στην Αργολίδα

 

Συνελήφθησαν, σήμερα (10.11.2014) το πρωί, κατά τη διάρκεια ταυτόχρονων  αστυνομικών επιχειρήσεων, σε καταυλισμούς στην Αργολίδα, την Αττική, την Κορινθία και την Ημαθία, 15 τσιγγάνοι, ηλικίας από 22 έως 48 ετών, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί Εντάλματα Σύλληψης του Ανακριτή Ναυπλίου.

 

Όλοι οι συλληφθέντες αποτελούν μέλη πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης, που εμπλέκεται σε σωρεία ληστειών και κλοπών στην ευρύτερη περιοχή της  Αργολίδας.

Στις αστυνομικές επιχειρήσεις συμμετείχαν αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφαλείας  Ναυπλίου, Άργους, Ασπροπύργου και Βέροιας, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου, καθώς και των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.

Οι παραπάνω συλλήψεις είναι απόρροια εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, που είχε αποτυπωθεί σε σχετική ποινική δικογραφία, στο πλαίσιο της οποίας διακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, μαζί με ακόμη 9 συνεργούς τους (ομοίως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, που αναζητούνται) από το Μάιο έως τον Δεκέμβριο του 2013, διέπρατταν συστηματικά ληστείες και κλοπές στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας. 

Πιο αναλυτικά οι συλληφθέντες εμπλέκονται σε 6 ληστείες και 33 κλοπές – απόπειρες, σε οικίες, καταστήματα και επιχειρήσεις. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER