Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014 07:45

Νέα εμπλοκή με κλεμμένα χρυσαφικά για Kαλαματιανό κοσμηματοπώλη

Γράφτηκε από την
Νέα εμπλοκή με κλεμμένα χρυσαφικά για Kαλαματιανό κοσμηματοπώλη

Ξανά στα χέρια της Αστυνομίας ως ύποπτος για την αγορά κλεμμένων χρυσαφικών από τσιγγάνο, έπεσε προ ημερών ο 55χρονος κοσμηματοπώλης που είχε κατηγορηθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο ως κλεπταποδόχος. Τότε ο Καλαματιανός κοσμηματοπώλης μετά την απολογία του στον ανακριτή Καλαμάτας είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (εμφάνιση στο Τμήμα και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα) και εγγύηση.

Πριν λίγες ημέρες οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν τσιγγάνο, ο οποίος είπε ότι πούλησε χρυσαφικά στον 55χρονο. Οταν λοιπόν έψαξαν στο κοσμηματοπωλείο βρήκαν τα χρυσαφικά που ο τσιγγάνος είπε πως πούλησε στον γνωστό κοσμηματοπώλη, και συγκεκριμένα χρυσές αλυσίδες, σκουλαρίκια και λίρες. Ο 55χρονος προσήχθη στην Ασφάλεια Καλαμάτας αλλά δεν συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, καθώς ο τσιγγάνος δεν παραδέχτηκε ότι έκλεψε τα χρυσαφικά, ενώ η Ασφάλεια διερευνά από πού μπορεί να έχουν κλαπεί. 
Θυμίζουμε ότι ο κοσμηματοπώλης είχε συλληφθεί μέσα στο κατάστημά του στις 30 Αυγούστου και σύμφωνα με τις κατηγορίες αγόραζε κλεμμένα χρυσαφικά από τσιγγάνους και κέρδιζε πουλώντας τα στο κατάστημά του.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας είχαν βρει πλήθος χρυσαφικών, κάποια εκ των οποίων βεβαιώθηκε ότι προέρχονταν από κλοπές και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Ο ίδιος ωστόσο είχε αρνηθεί όλες τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι ποτέ δεν αγόρασε ή πούλησε χρυσαφικά και κοσμήματα χωρίς τα νόμιμα παραστατικά.


NEWSLETTER