Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011 22:12

Ενοπλη ληστεία σε εταιρείες στο κέντρο της Καλαμάτας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ενοπλη ληστεία σε εταιρείες στο κέντρο της Καλαμάτας

Ενοπλη ληστεία με λεία 2.500 ευρώ έγινε χθες το μεσημέρι στο κατάστημα των εταιρειών ΤΝΤ (ταχυμεταφορές) και Western Union (ηλεκτρονική διακίνηση χρημάτων), που συστεγάζονται στην οδό Ασκληπιού. Το θύμα καταδίωξε το δράστη, αλλά εκείνος διέφυγε με μηχανάκι που οδηγούσε συνεργός του ο οποίος τον περίμενε στην οδό Φαρών.
Σύμφωνα με την αντιπρόσωπο των εταιρειών, Χαρά Μπρατσιάκου, ο άγνωστος άντρας μπήκε γύρω στις 4.15 το μεσημέρι στο κατάστημα φορώντας σκούφο φροντίζοντας να κρύβει όσο γίνεται το πρόσωπό του στο σηκωμένο γιακά του μπουφάν του. Με το πιστόλι που κρατούσε, απείλησε τον σύζυγό της Γιάννη Φωτεινόπουλο που βρισκόταν μόνος του στο κατάστημα, ζητώντας του "τα λεφτά". Μόλις πήρε τα χρήματα ο ληστής άρχισε να τρέχει νότια προς το 1ο Γυμνάσιο και στη συνέχεια προς την οδό Φαρών, όπου επιβιβάστηκε σε ένα μηχανάκι χωρίς αριθμό κυκλοφορίας που οδηγούσε συνεργός του. Ο κ. Φωτεινόπουλος τον κυνήγησε, αλλά πριν τον προλάβει τον είδε ν' ανεβαίνει στο μηχανάκι και να εξαφανίζεται.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η Αστυνομία, πρόκειται για έναν νεαρό πιθανότατα Ελληνα, ύψους περίπου 1,80 μ. Μέχρι αργά χθες το βράδυ, στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας γίνονταν διαρκώς προσαγωγές υπόπτων.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER