Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2011 21:44

Σεσημασμένος Αλβανός και ο δεύτερος ληστής των ΕΛΤΑ σύμφωνα με την Αστυνομία

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Σεσημασμένος Αλβανός και ο δεύτερος ληστής των ΕΛΤΑ σύμφωνα με την Αστυνομία

Σεσημασμένος Αλβανός είναι και ο δεύτερος δράστης της ληστείας των ΕΛΤΑ Καλαμάτας, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει και τρίτος συνεργός.
Οι δυο Αλβανοί που φέρονται να διέπραξαν τη ληστεία την 1η Φεβρουαρίου, εκτιμάται πως είναι φερτοί στην Μεσσηνία, καθώς έχουν πλούσια δράση και σε άλλους νομούς της χώρας. Η εμπλοκή ενός τρίτου προσώπου, που μάλιστα γνωρίζει καλά την περιοχή, θεωρείται αρκετά πιθανή, επειδή οι δράστες κινήθηκαν σαν να γνώριζαν πολύ καλά τα κατατόπια. Να θυμίσουμε πως ακόμα και το κλεμμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους, βρέθηκε από κυνηγό πριν 10 μέρες σε αδιέξοδο στα Γιαννιτσάνικα και μάλιστα ήταν πολύ καλά καμουφλαρισμένο με λιόκλαρα.
Για τον πρώτο δράστη να θυμίσουμε πως η Αστυνομία έφτασε στην ταυτότητά του όταν τον αναγνώρισαν σε φωτογραφία οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του. Ηταν ο συνοδηγός του αυτοκινήτου που πυροβόλησε με το καλάσνικοφ εναντίον των αστυνομικών που τους κατεδίωκαν.
Η ταυτότητα του δεύτερου δράστη είναι αποτέλεσμα των ερευνών που έγιναν πριν και μετά τον εντοπισμό του κλεμμένου αυτοκινήτου που χρησιμοποίησαν.

Κ.Δ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER