Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου 2014 13:42

Βασάνισαν και σκότωσαν φύλακα στη Ρόδο

Γράφτηκε από την
Βασάνισαν και σκότωσαν φύλακα στη Ρόδο

Νεκρός με τα χέρια δεμένα με σχοινί, χτυπημένος σε όλο του το σώμα και με ένα κομμάτι σεντόνι περασμένο στο λαιμό του με το οποίο φαίνεται ότι τον βασάνιζαν, βρέθηκε, χθες λίγο μετά τις 11 το βράδυ, 60χρονος φύλακας σε εταιρία με σκάφη, επί της οδού Ρόδου- Καλλιθέας, κοντά στο Καρακόνερο.

 

Η υπόθεση έχει αναστατώσει τις αρμόδιες αρχές που αναζητούν και την παραμικρή λεπτομέρεια για να προσδιορίσουν την ταυτότητα των δραστών.

Ο άτυχος 60χρονος φύλακας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, εργάζονταν για λογαριασμό της εταιρίας εμπορίας και επισκευής σκαφών.

Όταν στις 11 το βράδυ έφθασε εκεί συνάδελφός του για να τον αλλάξει βάρδια, δεν τον βρήκε στην κεντρική είσοδο όπου έπρεπε να είναι. Τον αναζήτησε στη συνέχεια και έντρομος είδε ότι ήταν ξαπλωμένος, χτυπημένος και χωρίς αισθήσεις κοντά στο βαφείο των εγκαταστάσεων.

Οι δράστες φαίνεται ότι τον είχαν δέσει και τον είχαν σύρει μέχρι εκεί, ενώ στη συνέχεια διέρρηξαν το γραφείο που φυλάσσονταν το χρηματοκιβώτιο στον πρώτο όροφο χωρίς να καταφέρουν να το ανοίξουν.

Οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν ότι ο άτυχος φύλακας χτυπήθηκε και βασανίστηκε.

Το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία που έφθασε επιτόπου, άρχισαν εκτενείς έρευνες οι οποίες βρίσκονται ακόμα σε πλήρη εξέλιξη.

Τα πάντα, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν καταγραφεί σε ειδικές κάμερες, το υλικό των οποίων βρίσκεται στα χέρια των αξιωματικών της Ασφάλειας Ρόδου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: rodiaki.gr


NEWSLETTER