Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014 21:28

Αποκλεισμένοι στα Παραδείσια λόγω του χιονιού δεκάδες οδηγοί

Γράφτηκε από την

Αλαλούμ επικρατεί εδώ και ώρα στην εθνική οδό Τρίπολης - Καλαμάτας στο ύψος των Παραδεισίων, όπου δεκάδες οδηγοί παραμένουν αποκλεισμένοι επί ώρες λόγω της πυκνής χιονόπτωσης.

Οπως καταγγέλλουν οδηγοί, παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών, βαρέα οχήματα πέρασαν από τα μπλόκα με αποτέλεσμα λόγω του χιονιού να κολλήσουν και μαζί με αυτά να αποκλειστούν δεκάδες άτομα από πίσω τους. Η ταλαιπωρία των οδηγών δεν έχει προηγούμενο για την περιοχή, καθώς υπάρχουν αναφορές με οδηγούς που ξεκίνησαν από την Αθήνα στις 3 το μεσημέρι και τις τελευταίες 2 ώρες έχουν κολλήσει στα Παραδείσια.

Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικοί από τη Μεγαλόπολη, που με αυτοθυσία προσπαθούν να βοηθήσουν τα οχήματα να συνεχίσουν την πορεία τους, ενώ στο σημείο δεν υπάρχει αποχιονιστικό όχημα, αλλά μόνο ένα όχημα του Μορέα που εποπτεύει την κατάσταση.

Σύμφωνα με ενημέρωση αποχιονιστικό όχημα θα επιχειρεί όλη τη νύχτα να καθαρίζει το δρόμο εκ περιτροπής ανά ρεύμα. Συνεπώς, όσο παραμένουν τα έντονα φαινόμενα όταν θα καθαρίζεται το ρεύμα προς Καλαμάτα, το ρεύμα προς Αθήνα θα ακινητοποιείται και αντίστροφα.