Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015 15:21

18χρονος έκλεψε καταστήματα και ποδήλατο στη Σπάρτη

Γράφτηκε από την

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, τρεις περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών και απόπειρας κλοπής σε καταστήματα, καθώς και μία περίπτωση κλοπής ποδηλάτου, στη Σπάρτη.

 

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη, χθες (10.1.2015) το μεσημέρι, στη Σπάρτη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας 18χρονος Ελληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. 

Ειδικότερα, ο νεαρός, προχθές (9.1.2015) το απόγευμα, στη Σπάρτη , αφαίρεσε ένα ποδήλατο.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι ο 18χρονος και συνελήφθη εντός των ορίων του αυτοφώρου.

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, εξακριβώθηκε ότι ο συλληφθείς, είχε διαπράξει τις ακόλουθες περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών και απόπειρας κλοπής, στη Σπάρτη: 

  • Την 10.1.2015 και πρώτες πρωινές ώρες, διέρρηξε κατάστημα-ψησταριά και αφαίρεσε χρήματα.
  • Την 10.1.2015 και πρώτες πρωινές ώρες, διέρρηξε κατάστημα εμπορίας ζωοτροφών και αφαίρεσε χρήματα.
  • Την 10.1.2015 και πρώτες πρωινές ώρες, διέρρηξε κατάστημα-μεζεδοπωλείο, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι.

Το ποδήλατο που αφαιρέθηκε, βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Ο 18χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.