Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015 09:53

Συνελήφθησαν 2 συνεργάτες του Ξηρού στην Καλαμάτα. Μανιάτης πρώην αστυνομικός ο ένας συνεργός (συνεχής ενημέρωση)

Γράφτηκε από την
Συνελήφθησαν 2 συνεργάτες του Ξηρού στην Καλαμάτα. Μανιάτης πρώην αστυνομικός ο ένας συνεργός (συνεχής ενημέρωση)

Συνελήφθησαν δυο συνεργάτες του Χριστόδουλου Ξηρού στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της αντιτρομοκρατικής χθες το μεσημέρι στην  Καλαμάτα. Συνελήφθησαν 54χρονος Ελληνας και 37χρονος Αλβανός. Ο αλλοδαπός μάλλον έχει νοικιάσει ο σπίτι που κρυβόταν ο Ξηρός στην Ανάβυσσο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Πρώτο Θέμα":

"Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο “Θεοχάρης”, ο άνθρωπος που φέρεται να νοίκιασε την μονοκατοικία της Αναβύσσου στην οποία κρυβόταν το τελευταίο διάστημα ο Χριστόδουλος Ξηρός!

Συγκεκριμένα αργά το απόγευμα της Τρίτης η Αντιτρομοκρατική προχώρησε αρχικά στην προσαγωγή και στη συνέχεια στη σύλληψη, με δύο διαδοχικές επιχειρήσεις, δύο ατόμων στην Καλαμάτα. Ο ένας είναι ένας 54χρονος Έλληνας, μέλος του Αντιεξουσιαστικού χώρου αλλά και παλιός γνώριμος των αρχών αφού στο παρελθόν φέρεται να είχε εμπλοκή σε διάφορες υποθέσεις του αποκαλούμενου 'σκληρού' ποινικού δικαίου, για τον οποίο οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ εκτιμούν πως ανήκει στους νέους συνεργάτες του Ξηρού, στη νέα ομάδα που προσπάθησε να δημιουργήσει το αρχιτρομοκράτης.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Καθημερινή: 

"Δύο μέλη του "υπηρεσιακού βραχίονα" της ομάδας του Χριστόδουλου Ξηρού συνελήφθησαν το απόγευμα της Τρίτης στην Καλαμάτα. Πρόκειται για έναν έλληνα, απότακτο αστυνομικό, 54 ετών και έναν αλβανό 37 ετών, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης απο τον Ειδικό Εφέτη Ανακριτή ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση.

Ο απότακτος αστυνομικός φέρεται να είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Χριστόδουλο Ξηρό. Αμέσως μετά τη σύλληψή του στην Ανάβυσσο, οι δύο συνεργοί του κατέφυγαν σε σπίτι του απότακτου αστυνομικού κοντά στο Γύθειο. Και οι δύο άνδρες έχουν ποινικό παρελθόν. 

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια 

* Ανακοίνωση για τις συλλήψεις στην Καλαμάτα εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία. Διαβάστε εδώ

* Προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή πήραν οι συνεργοί του Χρ. Ξηρού που συνελήφθησαν στην Καλαμάτα Περισσότερα εδώ  


NEWSLETTER