Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015 11:25

Ανήλικοι συνελήφθησαν για κλοπές στη Σπάρτη

Γράφτηκε από την

 

Eξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 3 περιπτώσεις κλοπής και αποπειρών κλοπής σε κατάστημα-καφενείο, οικία και Ιερό Ναό, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σπάρτης.

 

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν, χθες (15.1.2015) το μεσημέρι, στη Σπάρτη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, τρεις ανήλικοι Ελληνες και ένας ανήλικος Ρουμάμος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. 

Ειδικότερα, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, εξακριβώθηκε ότι, οι συλληφθέντες, χθες (15.1.2015) τις πρωινές ώρες, στη Σπάρτη, αφού διέρρηξαν κατάστημα- καφενείο, ιδιοκτησίας ημεδαπού, αφαίρεσαν χρήματα και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, τους εντόπισαν χθες το μεσημέρι και τους συνέλαβαν, εντός των ορίων του αυτοφώρου.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης προέκυψε ότι, οι νεαροί, κατά το χρονικό διάστημα από προχθές (14.1.2015) το βράδυ έως και χθες (15.1.2015) τις πρώτες πρωινές ώρες, διέπραξαν ακόμη δύο απόπειρες κλοπής σε οικία και σε Ιερό Ναό, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σπάρτης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.