Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015 17:05

Διακόπηκε η δίκη για τη ληστεία στο Καλό Νερό

Γράφτηκε από την

Ενώ ξεκίνησε η δίκη και εξετάστηκε ο μοναδικός μάρτυρας που είχε προσέλθει για την υπόθεση ληστείας βενζινάδικου στο Καλό Νερό, το δικαστήριο αποφάσισε να διακόψει, γιατί ο αστυνομικός δεν ήταν εκεί ώστε να εξηγήσει πώς εμπλέκεται ο κατηγορούμενος.

Η ληστεία έγινε στο κλείσιμο του βενζινάδικου, στις 19 Αυγούστου του 2010, αλλά η υπάλληλος έχει φύγει στο εξωτερικό και ούτε εκείνη ήταν  παρούσα για να καταθέσει. Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου έλειπε το βράδυ της ληστείας, αλλά κατέθεσε ό,τι έμαθε από την υπάλληλο. Είπε λοιπόν ότι, την ώρα που η υπάλληλος έκλεινε, εμφανίστηκαν κάποιοι με κοντόκαννη καραμπίνα και για να την τρομάξουν έριξαν μια τουφεκιά στον αέρα. Πήραν 300 ευρώ από το ταμείο και διέφυγαν με το αυτοκίνητο του συζύγου της, ο οποίος την περίμενε για να επιστρέψουν μαζί στο σπίτι τους.
Σύμφωνα με την κατάθεση του αστυνομικού η οποία διαβάστηκε στο δικαστήριο γιατί ο ίδιος είχε υπηρεσία, στο δρόμο για τον Πύργο το αυτοκίνητο έφυγε σε μια στροφή και οι ληστές το εγκατέλειψαν. Μέσα οι αστυνομικοί βρήκαν την καραμπίνα η οποία -σύμφωνα με τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας που εξέτασαν το όπλο και τον κάλυκα από το βενζινάδικο- χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία.
Η δίκη θα συνεχιστεί στις 17 Νοεμβρίου.
Ν.Κ.