Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015 08:45

Τσιγγανόπουλα πήγαν να κλέψουν στο σχολείο στον Αρι

Γράφτηκε από την
Τσιγγανόπουλα πήγαν να κλέψουν στο σχολείο στον Αρι

Το ότι το σχολείο ήταν ανοιχτό για τις εκλογές πήγαν να εκμεταλλευτούν 4 τσιγγανόπουλα στον Αρι, που σύμφωνα με πληροφορίες μας μπήκαν μέσα για να κλέψουν.

Τα τσιγγανάκια, ηλικίας 13-14 ετών όπως μάθαμε, πήγαν με τη μία σε ένα γραφείο με κλειδωμένα συρτάρια. Αλλά μέσα στα σκοτάδια, με μοναδικό φως ένα φακό που είχε ο ένας από αυτούς, σκόνταψαν και έκαναν θόρυβο. Αυτό έγινε γύρω στις 11 με 11.30 το βράδυ, ενώ γινόταν ακόμα η καταμέτρηση των ψήφων. Ετσι, όταν από τα εκλογικά τμήματα άκουσαν το θόρυβο, πήγαν να δουν τι συμβαίνει. Βρήκαν λοιπόν τα τσιγγανόπουλα, που δεν πρόλαβαν να κλέψουν τίποτα κι ούτε καν είχαν προσπαθήσει να διαρρήξουν κάτι.
Μας είπαν μάλιστα ότι η τρομάρα που πήραν οι πιτσιρικάδες ήταν τέτοια, που οι δύο από αυτούς πήδηξαν από το παράθυρο κι έφυγαν τρέχοντας. Τους άλλους δύο τους βούτηξαν και τους απείλησαν ότι θα το πουν στους πατεράδες τους, οι οποίοι μένουν στην περιοχή. Και επειδή τελικά δεν έγινε κλοπή και τα 4 παιδιά είναι γνωστά στο χωριό, δεν φώναξε κανείς την Αστυνομία.  


NEWSLETTER