Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου 2015 19:43

Τροχαίο με ελαφρύ τραυματισμό παιδιού στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Τροχαίο με ελαφρύ τραυματισμό παιδιού στην Καλαμάτα

Ενα παιδί μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, μετά από τροχαίο ατύχημα που συνέβη σήμερα το βράδυ, στην πολύπαθη διασταύρωση Μακεδονίας και Θεμιστοκλέους. 

Το ατύχημα έγινε όταν αυτοκίνητο που ανέβαινε τη Θεμιστοκλέους, παραβίασε το STOP και συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο που εκινείτο στη Μακεδονίας. Το ένα από δύο ΙΧ μετά τη σύγκρουση κατέληξε στη νησίδα της Θεμιστοκλέους. Το ευτύχημα ήταν πως πέρα από τον πολύ ελαφρύ τραυματισμό του παιδιού που ήταν επιβάτης στο αυτοκίνητο που σκαρφάλωσε στη νησίδα, κανείς άλλος  δεν έπαθε τίποτα. 

Το αποψινό ατύχημα επιβεβαίωσε και πάλι πως η συγκεκριμένη διασταύρωση είναι η πιο επικίνδυνη στην πόλη της Καλαμάτας.

Σχόλια  

-2 # Επαμ. Γεωργανάς CEng 05-02-2015 08:09
Η κυκλοφοριακή σήμανση είναι αποτέλεσμα επιστημονικής εφαρμογής ειδικών Μαθηματικών και νόμων της Φυσικής που γνωρίζουν και εφαρμόζουν οι ειδικοί Πολιτικοί Μηχανικοί.

Οταν, όμως η σήμανση τυγχάνει να έχει τοποθετηθεί κατά τις απόψεις του ανίδεου εργατοτεχνίτη που "σκάβει γούβες" για να στερεωθούν τα σήματα ή του ξερόλα δημοσίου υπαλλήλου που έτσι ... του φλάνηκε σωστό, δεν πρέπει να κατηγορείται ο χρήστης των δρόμων που δεν σταμάτησε στο στοπ γιατί δεν το βαντικήφθηκε.

Η επιστημονική μου γνώμη είναι οτι σε πολλά μέρη της πόλης η σήμανση είναι τραγελαφικά υλοποιημένη από άσχετους.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER