Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015 12:49

Μπούκαραν σε καταστήματα και άρπαζαν χρήματα στη Σπάρτη

Γράφτηκε από την
Μπούκαραν σε καταστήματα και άρπαζαν χρήματα στη Σπάρτη

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 7 περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών και αποπειρών κλοπών, σε καταστήματα, στη Σπάρτη.

 

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν, χθες (16.2.2015) το μεσημέρι, στη Σπάρτη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, δύο Ελληνες ηλικίας 33 και 31 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω, προχθές (15.2.2015) το βράδυ, στη Σπάρτη, διέρρηξαν κατάστημα-πρατήριο άρτου, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι. Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης τους εντόπισαν χθες το μεσημέρι και τους συνέλαβαν.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 11.2.2015 έως και την 15.2.2015, στη Σπάρτη, διέρρηξαν 5 καταστήματα, από τα οποία αφαίρεσαν χρήματα, καθώς και ακόμη ένα κατάστημα, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.


NEWSLETTER