Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015 11:20

Σκλάβα του σεξ μια 20χρονη Βουλγάρα στον Πύργο Τριφυλίας

Γράφτηκε από την

Για σωματεμπορία, παράνομη κατακράτηση, άσκηση βίας, αλλά και βιασμό, συνελήφθησαν το πρωί της Πέμπτης στον Πύργο Τριφυλίας ένας 22χρονος Βούλγαρος και η 45χρονη μητέρα του.

Οπως προέκυψε εξανάγκασαν μια 20χρονη ομοεθνή τους να συνευρεθεί ερωτικά με διάφορους άντρες οι οποίοι πλήρωναν γι' αυτό. Η κοπέλα όμως, εκμεταλλευόμενη την έλλειψη προσοχής τόσο των Βούλγαρων όσο και του τελευταίου "πελάτη", ενός 74χρονου Ελληνα, κατάφερε τελικά να ξεφύγει από το σπίτι και ουσιαστικά να απελευθερωθεί. Την εντόπισαν σε άσχημη κατάσταση κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι ενημέρωσαν το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων - κι έτσι ακολούθησε και η σύλληψη των Βούλγαρων και του ηλικιωμένου.

Οπως προέκυψε μάλιστα από την έρευνα που διεξήγαγε η Ασφάλεια Καλαμάτας με τη συνδρομή του Τμήματος Γαργαλιάνων, μάνα και γιος είχαν εξαπατήσει την 20χρονη και τη μετέφεραν τη Δευτέρα από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα, με το πρόσχημα ότι της έχουν εξασφαλίσει εργασία σε αγροτικές καλλιέργειες στην ευρύτερη περιοχή των Γαργαλιάνων. Από εκείνη την ημέρα έως και την Πέμπτη την κρατούσαν παρά τη θέλησή της σε τουριστικό κατάλυμα, όπου διέμεναν προσωρινά, και την εξέδιδαν έναντι χρημάτων. Οπως κατήγγειλε μάλιστα η 20χρονη, ο νεαρός Βούλγαρος τη βίασε και ο ίδιος.

Στην κατοχή της 45χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσό 600 ευρώ, ως προερχόμενο από την παραπάνω παράνομη δραστηριότητα. 

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας, ο οποίος παρέπεμψε τους δύο Βούλγαρους στον ανακριτή (ενώπιον του οποίου θα εμφανιστούν την Τρίτη), ενώ ο Ελληνας αφέθηκε ελεύθερος.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται τόσο το προανακριτικό έργο όσο και η περαιτέρω έρευνα από την Ασφάλεια Καλαμάτας και το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων.

 

Η 20χρονη από τη Βουλγαρία υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση, ενώ της παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη και αναζητείται χώρος για την από εδώ και πέρα ασφαλή διαμονή της.