Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2015 17:09

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του κατηγορούμενου για δολοφονίες ηλικιωμένων σε Σπηλια Μεσσηνίας και Τρίπολη

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του κατηγορούμενου για δολοφονίες ηλικιωμένων σε Σπηλια Μεσσηνίας και Τρίπολη

Στη δημοσιότητα δόθηκαν με εισαγγελική διάταξη τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 31χρονου Αλβανού (με... 11 ψευδώνυμα) που κατηγορείται για τις δολοφονίες του 79χρονου στη Σπηλιά Μεσσηνίας, ενός ακόμα ηλικιωμένου στην Τρίπολη και ενός 59χρονου στη Νάξο.. Παράλληλα δόθηκαν τα στοιχεία και ενός ακόμα 27χρονου ομοεθνή του συνεργάτη του, οι οποίοι συνελήφθησαν πριν δύο εβδομάδες στην Πάτρα.

 

Πρόκειται για τους:

Bariame ή Bariami ή Bariam ή Barjamaj ή Barjami ή Barajmi ή Papavan ή Papajani ή Papazani ή Papayan ή Papaxnani ή Papagian, Mondi ή Artan ή Edmont ή Gentian ή Edmond ή Endont ή Orgest ή Bezmir του Midet ή Mudei ή Mina ή Ferik ή Femik ή Vasli που γεννήθηκε στην Αλβανία

και για τον Musta ή Musta i Neri ή Ernest του Bedri που γεννήθηκε στην Αλβανία

Σε βάρος του πρώτου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατά συρροή, της ληστείας από κοινού κατ’ εξακολούθηση τελεσθείσας με ιδιαίτερη σκληρότητα και κατά του δεύτερου για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατά συναυτουργία και της ληστείας από κοινού.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι την 24-5-2015, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476232 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER