Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011 12:07

Βραβεύτηκε η φέτα της "Τυροκομικής Μεσσήνης"

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Βραβεύτηκε η φέτα της "Τυροκομικής Μεσσήνης"

 

Η φέτα της "Τυροκομικής Μεσσήνης" των αδελφών Γ. Πετρόπουλου απέσπασε το χάλκινο βραβείο στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό "Flavor & Taste" Τυριού Φέτα, που διοργάνωσε η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος "Ολυμπος Ζευς".

Ο διαγωνισμός έγινε στις 13 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο Ποιότητας και Ασφάλειας της "Τυροκομικής Μεσσήνης" Γιώργο Πετρόπουλο, η διάκριση της μεσσηνιακής αυτής φέτας οφείλεται κυρίως "στο ότι χρησιμοποιούμε αγνές πρώτες ύλες, πρόβειο γάλα του Νομού Μεσσηνίας".

Μιλώντας στην "Ε", ο κ. Πετρόπουλος υπογράμμισε ότι "σε συνδυασμό με την καινούργια τυροκομική μονάδα μας, που λειτουργεί εδώ κι ένα χρόνο, έχει εκσυγχρονιστεί ο έλεγχος της ποιότητας και η επεξεργασία του γάλακτος - ενώ ταυτόχρονα διατηρούμε τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής της φέτας. Ετσι, πετύχαμε ακόμα καλύτερη ποιότητα και γεύση της φέτας, πράγμα που αναγνωρίστηκε στο διαγωνισμό γευσιγνωσίας".

Ο κ. Πετρόπουλος επισήμανε ακόμη τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει το προσωπικό της μονάδας όσον αφορά την ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων: "Ακολουθεί πιστά τους κανόνες που εφαρμόζουμε εδώ κι ένα χρόνο στη νέα μονάδα, ώστε να προσφέρουμε το καλύτερο στον κόσμο που μας προτιμά και τον ευχαριστούμε".

Να σημειωθεί πως και η γραβιέρα των αδελφών Γ. Πετρόπουλου έχει αποσπάσει 2 διακρίσεις στο παρελθόν (χάλκινο και αργυρό βραβείο) σε ανάλογες διοργανώσεις.

 

Κ.Δ.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER