Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015 12:26

20χρονος λήστεψε ηλικιωμένη και έκλεψε σπίτι στην Κόρινθο

Γράφτηκε από την
20χρονος λήστεψε ηλικιωμένη και έκλεψε σπίτι στην Κόρινθο

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, μία περίπτωση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης, καθώς και μια  περίπτωση κλοπής σε οικία στην Κόρινθο.

 

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται ένας 20χρονος Ελληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και για κλοπή.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 20χρονος, την 18.1.2015 το απόγευμα, στην Κόρινθο, αφού μπήκε σε οικία ηλικιωμένης, με την χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε χρήματα και κοσμήματα, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Eπιπλέον, ο νεαρός την 1.7.2014 και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο, μπήκε σε οικία και αφαίρεσε χρήματα, ηλεκτρονικό υπολογιστή, 4 κινητά τηλέφωνα, 3 ρολόγια χειρός, καθώς και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. 

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.


NEWSLETTER