Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015 16:11

Μετά τις μπίρες ξέσπασε καβγάς και κατέληξαν όλοι στο… αυτόφωρο

Γράφτηκε από την
Μετά τις μπίρες ξέσπασε καβγάς και κατέληξαν όλοι στο… αυτόφωρο

Καβγά έστησαν προχθές το βράδυ σε καφενείο στο Καρνάσι δύο αδέρφια Ελληνες με έναν Αλβανό και κατέληξαν όλοι μαζί στο Αυτόφωρο.

Ο 37χρονος Αλβανός φέρεται ότι κρατούσε τσεκούρι και πήγε να τους χτυπήσει, αλλά τα αδέρφια πρόλαβαν, τον έπιασαν και τον άρχισαν στα... μπουνίδια. Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, όλα ξεκίνησαν στο καφενείο του χωριού, όπου μετά από μερικές μπιρίτσες οι Ελληνες, ηλικίας 33 και 30 ετών, και ο Αλβανός βρίστηκαν χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Και αφού φάνηκε πως όλα είχαν τελειώσει στα λόγια, ο Αλβανός επέστρεψε με το τσεκούρι. Ομως, τα αδέρφια δεν αιφνιδιάστηκαν και πριν προλάβει να κάνει το οτιδήποτε τον άρχισαν στο ξύλο. Μάλιστα, αρχικά μάθαμε ότι ο Αλβανός αρνήθηκε ότι είχε τσεκούρι, αλλά οι αστυνομικοί το βρήκαν εκεί όπου έγινε ο καβγάς, ενώ μετά ισχυρίστηκε πως είχε πάει μεροκάματο για να καθαρίσει ελιές και το είχε μαζί του όταν μπήκε στο καφενείο. Επίσης, ο 37χρονος ισχυρίστηκε πως τα αδέρφια είχαν προηγούμενα μαζί του και είχαν ξανατσακωθεί, γιατί δεν τον ήθελαν στο χωριό. Ο Αλβανός μένει 20 χρόνια στο Καρνάσι και σύμφωνα με όσα μάθαμε ότι είπε ο ίδιος στις Αρχές, οι δύο Ελληνες του είχαν απαγορέψει να συχνάζει στο καφενείο όταν ήταν και εκείνοι εκεί. Υποστήριξε δε -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- πως τα δύο αδέρφια τον είχαν βάλει κάτω και τον χτυπούσαν κλοτσιές και μπουνιές, μέχρι και με ξύλα, ενώ κατέληξε για τις πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο Καλαμάτας με χτυπήματα στο πρόσωπο. 

Χθες οδηγήθηκαν και οι τρεις στον εισαγγελέα ο οποίος τους παρέπεμψε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, απ' όπου πήραν προθεσμία για να δικαστούν σήμερα. Σε βάρος των δύο Ελλήνων ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη, ενώ στον Αλβανό για οπλοφορία, μετά από μήνυση που του έκαναν τα δύο αδέρφια. 

Ν.Κ.


NEWSLETTER