Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015 11:21

Στοιχεία για λαθρεμπόριο αποδίδουν οι έρευνες στο " GENC 3"

Γράφτηκε από την
Στοιχεία για λαθρεμπόριο αποδίδουν οι έρευνες στο " GENC 3"

Στοιχεία για λαθρεμπόριο τσιγάρων από το πλήρωμα του "GENC 3" φέρεται ότι απέδωσε η έρευνα στα εμπορευματοκιβώτια του φορτηγού πλοίου.

Μέχρι αργά προχθές το βράδυ οι λιμενικοί του Λιμεναρχείου Καλαμάτας είχαν ανοίξει και ελέγξει τα 8 από τα 11 εμπορευματοκιβώτια, χωρίς να βρεθεί κάτι ύποπτο. Χθες οι έρευνες συνεχίστηκαν και σύμφωνα με πληροφορίες προέκυψαν συγκεκριμένα στοιχεία που δεν αποκλείεται σήμερα να οδηγήσουν σε συλλήψεις και τα 8 μέλη πληρώματος να οδηγηθούν από τις λιμενικές αρχές στον εισαγγελέα Καλαμάτας για να τους αποδώσει κατηγορίες. 

Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη το βράδυ μια πληροφορία ότι ανοιχτά του Διρού έχει αγκυροβολήσει το εμπορικό πλοίο "GENC 3", σημαίας Αγίου Βικεντίου, προκάλεσε γενικό συναγερμό στο Λιμεναρχείο Καλαμάτας. Το εν λόγω πλοίο έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων και θεωρήθηκε ύποπτο. Προχθές το πρωί μετά από επιχείρηση που είχε προηγηθεί ξημερώματα από 16 λιμενικούς της Καλαμάτας, το εμπορικό πλοίο ρυμουλκήθηκε στο λιμάνι της μεσσηνιακής πρωτεύουσας για να ελεγχθεί το φορτίο του.   

 

Ν.Κ.  


NEWSLETTER