Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015 14:07

Στον ανακριτή οι ληστές ηλικιωμένων σε χωριά της Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την
Στον ανακριτή οι ληστές ηλικιωμένων σε χωριά της Μεσσηνίας

Στον ανακριτή Κυπαρισσίας οδηγούνται σήμερα για να απολογηθούν οι 3 Αλβανοί ληστές που "χτυπούσαν" νύχτα σπίτια ηλικιωμένων στη Χώρα και το Αμπελόφυτο, και κατηγορούνται για τουλάχιστον 4 ληστείες και 2 κλοπές.

Εν τω μεταξύ οι αστυνομικοί ψάχνουν για τον συνεργό τους, ο οποίος εκτιμούν ότι είναι ο άνθρωπος που τους πήγαινε με το αυτοκίνητό του εκεί όπου ήθελαν να... δράσουν. Δεν αποκλείουν πάντως το να εμπλέκονται περισσότεροι στην εγκληματική οργάνωση για τη σύσταση της οποίας κατηγορούνται οι τρεις Αλβανοί - όπως και για ληστείες, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και για παράβαση των νόμων για τα όπλα και τους αλλοδαπούς. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους 3 ληστές δεν αποκλείεται να έχει κάνει κλοπές στην Ηλεία και σε άλλους νομούς. Οι αστυνομικοί εξετάζουν αυτό το ενδεχόμενο γιατί στο σπίτι στη Χώρα όπου συνελήφθησαν οι ληστές βρέθηκαν κάποια αντικείμενα που οδηγούν τις έρευνες για διάπραξη κλοπών και εκτός Μεσσηνίας.

Οι τρεις τους είχαν νοικιάσει το σπίτι τον τελευταίο μήνα και δεν εγκαταστάθηκαν στη Χώρα όλοι ταυτόχρονα, αλλά οι δύο από αυτούς εμφανίστηκαν στην περιοχή όταν ξεκίνησαν και τα "χτυπήματα" σε σπίτια ηλικιωμένων, στα μέσα του μήνα. 

Ν.Κ.


NEWSLETTER