Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015 18:30

Τσιγγάνος συνελήφθη για κλοπές στην Κορινθία - Αναζητούνται 4 συνεργοί!

Γράφτηκε από την

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, τέσσερις περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών, στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας.

 

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη, χθες (30.3.2015) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της περιοχής, ένας 18χρονος τσιγγάνος, ενώ αναζητούνται ακόμη τέσσερις συνεργοί του.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, εξακριβώθηκε ότι οι παραπάνω:

  • Βραδινές ώρες της 29/30.3.2015, στην Κόρινθο, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν επιβατηγό όχημα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.
  • Την 30.3.2015 και πρώτες πρωινές ώρες, στον Ισθμό, διέρρηξαν λεωφορείο, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι.
  • Βραδινές ώρες της 29/30.3.2015, στην Κόρινθο, αφαίρεσαν όχημα.
  • Την 30.3.2015 και πρώτες πρωινές ώρες, στην παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, διέρρηξαν πρατήριο υγρών καυσίμων και αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του 18χρονου, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.