Κυριακή, 05 Απριλίου 2015 15:29

Τρεις συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα και προϊόντα παρεμπορίου στο Λουτράκι

Γράφτηκε από την
Τρεις συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα και προϊόντα παρεμπορίου στο Λουτράκι

Συνελήφθησαν, χθες (4.4.2015) το μεσημέρι, στο Λουτράκι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής, ένας  46χρονος Ελληνας και δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 51 και 28 ετών αντίστοιχα, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο και κατοχή λαθραίων τσιγάρων.

 

Ειδικότερα, χθες το πρωί, στην Κόρινθο, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, πραγματοποίησαν έρευνα σε αποθήκη που διατηρούν οι συλληφθέντες, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -1.949- είδη παραεμπορίου (είδη σπιτιού, ρολόγια, γυαλιά, φορτιστές κινητών κ.α), τα οποία προόριζαν προς πώληση.

Επιπλέον, βρέθηκαν -1.342- πακέτα τσιγάρων και ποσότητα λαθραίου καπνού, βάρους -100- γραμμαρίων, που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία γνησιότητας φόρου εισαγόμενων τσιγάρων και τα οποία κατασχέθηκαν. 

Τα προαναφερόμενα πακέτα λαθραίων τσιγάρων και η ποσότητα λαθραίου καπνού θα σταλούν στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων.  

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου. 


NEWSLETTER