Τρίτη, 12 Μαϊος 2015 08:28

2 νεαρές πήραν 5.400 ευρώ από ηλικιωμένο στο Μάραθο

Γράφτηκε από τον
2 νεαρές πήραν 5.400 ευρώ από ηλικιωμένο στο Μάραθο

Θύμα απάτης έπεσε ηλικιωμένος το πρωί της Κυριακής στη Μαραθούπολη από δύο νεαρές κοπέλες, οι οποίες κατάφεραν να του αρπάξουν από το πουκάμισό του 5.400 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηλικιωμένος βρισκόταν έξω από το σπίτι του, λίγο έξω από τη Μαραθούπολη, όταν τον πλησίασαν δύο νεαρές κοπέλες προσποιούμενες ότι πωλούσαν χαρτικά και σφουγγάρια. Η μία από αυτές ζήτησε να πάει στην τουαλέτα, όπου την συνόδευσε η σύζυγος του ηλικιωμένου και η δεύτερη έμεινε έξω από το σπίτι μαζί με τον ηλικιωμένο, η οποία άρχισε να τον χαϊδεύει και να του τάζει ερωτικές περιπτύξεις. Κάπου εκεί κατάφερε να του αρπάξει και τα χρήματα που είχε στο πουκάμισο που φορούσε χωρίς ο ίδιος να το αντιληφθεί, ενώ και ο γιος του που ήταν σε σχετικά κοντινή απόσταση και ασχολείτο με αγροτικές εργασίες δεν κατάλαβε το παραμικρό.

Με το που βγήκε η πρώτη γυναίκα από το σπίτι έφυγαν και οι δύο «σαν κυρίες» και σύμφωνα με μαρτυρίες που υπάρχουν επιβιβάστηκαν σε ένα τζιπάκι που τις περίμενε στον κεντρικό δρόμο. Λίγο αργότερα ο ηλικιωμένος αντιλήφθηκε την κλοπή και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER