Παρασκευή, 15 Μαϊος 2015 13:15

Δυο τσιγγάνες ξάφρισαν τον ηλικιωμένο στο Μάραθο

Γράφτηκε από την

Δύο τσιγγάνες 19 και 30 ετών αναγνώρισε από φωτογραφίες ο ηλικιωμένος άνδρας στο Μάραθο ως τις 2 νεαρές που προσπάθησαν να τον ξελογιάσουν με ερωτόλογα και χάδια για να του πάρουν τελικά 5.400 ευρώ. Σε βάρος τους το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων σχημάτισε δικογραφία για κλοπή, αλλά οι γυναίκες δεν συνελήφθησαν γιατί έχει περάσει το Αυτόφωρο.

Οπως είχε γράψει η "Ε", ο ηλικιωμένος το πρωί της περασμένης Κυριακής στη Μαραθούπολη έπεσε θύμα δύο νέων επιτήδειων γυναικών, οι οποίες κατάφεραν να του αρπάξουν από το πουκάμισό του 5.400 ευρώ. Ο άνδρας βρισκόταν έξω από το σπίτι του, λίγο έξω από τη Μαραθούπολη, όταν τον πλησίασαν οι δυο γυναίκες προσποιούμενες ότι πωλούσαν χαρτικά και σφουγγάρια. Η μία από αυτές ζήτησε να πάει στην τουαλέτα, όπου τη συνόδευσε η σύζυγος του ηλικιωμένου, και η δεύτερη έμεινε έξω από το σπίτι μαζί με τον άνδρα κι άρχισε να τον χαϊδεύει και να του τάζει ερωτικές περιπτύξεις. Εκεί κατάφερε να του αρπάξει τα χρήματα που είχε στο πουκάμισο που φορούσε, χωρίς ο ίδιος να το αντιληφθεί - ενώ και ο γιος του που ήταν σε σχετικά κοντινή απόσταση και ασχολιόταν με αγροτικές εργασίες δεν κατάλαβε το παραμικρό.

Με το που βγήκε η πρώτη γυναίκα από το σπίτι, έφυγαν και οι δύο «σαν κυρίες» - και σύμφωνα με μαρτυρίες επιβιβάστηκαν σε ένα τζιπάκι που τις περίμενε στον κεντρικό δρόμο.