Τετάρτη, 27 Μαϊος 2015 18:52

Σπάρτη: Αλβανή εμφανίστηκε ως βιολογική μητέρα του κοριτσιού στον καταυλισμό στα Καλύβια Σοχάς

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Σπάρτη: Αλβανή εμφανίστηκε ως βιολογική μητέρα του κοριτσιού στον καταυλισμό στα Καλύβια Σοχάς

Ελεύθερο αφέθηκε το ένα ζευγάρι των τσιγγάνων που είχε συλληφθεί την περασμένη Παρασκευή στον καταυλισμό της Τραπεζοντής, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, αφού με την ταυτοποίηση του DNA του μικρού αγοριού με τη νεαρή τσιγγάνα που εμφανίστηκε από τη Θήβα, κατέπεσε συνολικά το κατηγορητήριο της αρπαγής ανηλίκου για το οποίο κατηγορούντο.

 

Ανακρίτρια και εισαγγελέας δέχτηκαν τους ισχυρισμούς της νεαρής τσιγγάνας, ότι με την συναίνεσή της είχε δώσει στην εξαδέλφη της να μεγαλώσει το 4χρονο αγοράκι της, αφού κυρίως οικονομικοί λόγοι την εμπόδιζαν να του προσφέρει τα προς το ζην η ίδια.

Εξάλλου, για τη δεύτερη υπόθεση με το άλλο ζευγάρι τσιγγάνων, που συνελήφθησαν στον καταυλισμό των Καλυβίων Σοχάς, εμφανίστηκε σήμερα μια Αλβανή τσιγγάνα, που δηλώνει στην ανακριτική αρχή πως είναι η βιολογική μητέρα του 4χρονου κοριτσιού.

Ετσι όλα δείχνουν ότι επαναλαμβάνεται η διαδικασία και αναμένεται να διαταχθεί η λήψη βιολογικού υλικού, για να εξεταστεί εργαστηριακά αν ταυτίζεται το DNA της γυναίκας που εμφανίστηκε ως βιολογική μητέρα με το DNA του μικρού κοριτσιού.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER