Παρασκευή, 29 Μαϊος 2015 18:37

Μεσσηνία: Σύλληψη τσιγγάνου για αρπαγή βρέφους από 18χρονη ομόφυλή του

Γράφτηκε από την
Μεσσηνία: Σύλληψη τσιγγάνου για αρπαγή βρέφους από 18χρονη ομόφυλή του

Τον σύντροφό της κατήγγειλε μια 18χρονη Κρητικιά τσιγγάνα, ότι άρπαξε το 11 μηνών μωρό τους και την πέταξε έξω από το σπίτι. Η νεαρή κατήγγειλε την αρπαγή του παιδιού στην Ασφάλεια Χανίων, και ο επίσης τσιγγάνος σύντροφός της συνελήφθη προχθές από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας στην Ασπροπουλιά. 

Πιο αναλυτικά, η κοπέλα κατήγγειλε ότι το Σάββατο 16 του μήνα ο 25χρονος σύντροφός της τη ρήμαξε στο ξύλο και την πέταξε έξω από το σπίτι όπου έμεναν στην Ασπροπουλιά, ενώ κράτησε το μωρό τους.   Το ζευγάρι δεν είναι παντρεμένο. Εχουν πάντως ένα ακόμη 2χρονο παιδί, το οποίο μεγαλώνει με τη μάνα της μηνύτριας στην Κρήτη. Μετά τον ξυλοδαρμό της η 18χρονη κατέφυγε στο νησί, αλλά ήθελε πίσω το μωρό, το οποίο δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη επίσημα από τον πατέρα. 

Ετσι, η 18χρονη κατέθεσε προχθές το πρωί μήνυση στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων, για αρπαγή ανηλίκου.

Μετά τη σύλληψή του στη Μεσσηνία ο νεαρός τσιγγάνος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, όπου αθωώθηκε, καθώς η μητέρα του μωρού κατέθεσε ότι δεν θέλει τίποτα από αυτόν κι ούτε επιθυμεί να καταδικαστεί για την αρπαγή του γιου τους. Ετσι ο 25χρονος αφέθηκε ελεύθερος και η γυναίκα πήρε το μωρό και ξανάφυγε για την Κρήτη. 


NEWSLETTER