Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011 14:17

Εννέα συλλήψεις για κλοπές στην Κορινθία

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Στην Κόρινθο, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου ένας άνδρας ηλικίας -33- ετών για απόπειρα κλοπής από περίπτερο. Ο δράστης έγινε αντιληπτός από τους Αστυνομικούς και συνελήφθη την ώρα που παραβίαζε το ψυγείο.
Στο Σολομό Κορινθίας, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου τρείς τσιγγάνοι,  εκ των οποίων οι δύο -19- ετών και ο τρίτος -16- ετών, για κλοπή από επιχείρηση εμπορίας οικοδομικών υλικών.
Οι δράστες ύστερα από αναζητήσεις των αστυνομικών εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ. Φορτηγό εντός του οποίου ανευρέθηκαν και  τα κλαπέντα αντικείμενα.
Σην Κόρινθο, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου ένας αλλοδαπός ηλικίας -41- ετών και μία αλλοδαπή ηλικίας -50- ετών για απόπειρα κλοπής από διαμέρισμα πολυκατοικίας, πράξη που δεν ολοκληρώθηκε καθόσον έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και τράπηκαν σε φυγή. 
Οι δράστες εντοπίστηκαν σε κοντινή απόσταση από αστυνομικούς.
Στο Λουτράκι Κορινθίας, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου ένας άνδρας ηλικίας -32- ετών για κλοπή  από πρακτορείο ΠΡΟΠΟ.
Στην Κόρινθο, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ δύο αλλοδαποί ηλικίας -28- και -25- ετών για διάρρηξη οχήματος.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER