Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010 14:44

Συνελήφθησαν 5 λαθροκυνηγοί

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Παράνομα στον Ταΰγετο κυνηγούσαν 5 άτομα, που συνελήφθησαν από θηροφύλακες του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλαμάτας, το βράδυ της Πέμπτης προς το ξημέρωμα της Παρασκευής.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου, οι θηροφύλακες Παναγιώτης Κουρούπης και Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος συνέλαβαν σε δύο διαφορετικές τοποθεσίες τους παράνομους κυνηγούς. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, στο σημείο που εντοπίστηκε το πρώτο αυτοκίνητο από τους θηροφύλακες κυνηγούσαν παράνομα 3 άτομα, ενώ στο σημείο που βρισκόταν το δεύτερο αυτοκίνητο κυνηγούσαν 2 άτομα. Κατασχέθηκαν τα όπλα των λαθροθήρων και σε βάρος τους κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά.
Στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του Κυνηγετικού Συλλόγου αναφέρει: "Η νέα αυτή επιτυχία γεμίζει με αισιοδοξία και ικανοποίηση το Δ.Σ. του συλλόγου μας για την αποτελεσματικότητα της θηροφύλαξης στην περιοχή ευθύνης μας. Θεωρούμε ότι τέτοιου είδους παρόμοιες πράξεις μας βρίσκουν αντίθετους όχι μόνο εμάς σαν Δ.Σ. αλλά και όλους τους κυνηγούς που σέβονται τους γραπτούς και άγραφους νόμους".

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER