Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015 11:09

Νεκρός 30χρονος από την Μεσσήνη στην Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου

Γράφτηκε από τον

 

Ενας ακόμα νέος άνθρωπος χάθηκε στην άσφαλτο χθες το πρωί, στην εθνική οδό Πύργου - Πατρών, στο ύψος των Σαβαλίων Ηλείας. Πρόκειται για τον 30χρονο Νίκο Βασ. Λυμπερόπουλο από την Πιλαλίστρα Μεσσήνης, ο οποίος εργαζόταν σε εταιρεία παρασκευής προϊόντων ζύμης με έδρα τη Λευκοχώρα.

Το πρωί της Δευτέρας γύρω στις 6.20 π.μ., το φορτηγό ψυγείο που οδηγούσε με κατεύθυνση προς Πάτρα ξέφυγε για άγνωστο λόγο από την πορεία του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, και αφού πρώτα ξήλωσε μια πινακίδα καρφώθηκε σε δέντρο. 

Η πρόσκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα ο 30χρονος να σκοτωθεί ακαριαία, ενώ -σύμφωνα με πληροφορίες από άτομα που έσπευσαν λίγα λεπτά μετά στο σημείο του δυστυχήματος- χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να τον απεγκλωβίσουν. Στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας όπου μεταφέρθηκε, απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο άτυχος νέος άντρας έκανε πολύ συχνά το δρομολόγιο από τη Μεσσηνία προς Ηλεία - Αχαΐα, αλλά και προς Ζάκυνθο - Κεφαλλονιά.

Στο ίδιο σημείο εν τω μεταξύ, πριν από περίπου 2 χρόνια είχε σκοτωθεί ακόμα ένα άτομο από τη Γαστούνη, ενώ το προηγούμενο διάστημα έχουν σημειωθεί τουλάχιστον δύο ακόμα δυστυχήματα.

Δ.Πλ.