Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015 14:06

Σύλληψη 33χρονου για κλοπές σε αυτοκίνητα στο Λουτράκι

Γράφτηκε από την
Σύλληψη 33χρονου για κλοπές σε αυτοκίνητα στο Λουτράκι

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 9 περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών σε οχήματα, στην Κορινθία.

 

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (17.6.2015) το μεσημέρι, στο Λουτράκι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής, ένας 33χρονος Ελληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή. Επιπλέον, κατηγορείται και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα. 

Ειδικότερα, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες και το μεσημέρι αντίστοιχα, στο Λουτράκι, ο 33χρονος, διέπραξε δύο απόπειρες κλοπών σε οχήματα. 

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, εντόπισαν τον 33χρονο, εντός των ορίων του αυτοφώρου και τον συνέλαβαν.

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, εξακριβώθηκε ότι κατά το χρονικό διάστημα από τις αρχές Αυγούστου 2014 έως και τις αρχές Μαΐου του τρέχοντος έτους, στο Λουτράκι, είχε διαπράξει 6 κλοπές και μία απόπειρα κλοπής σε οχήματα, όπου είχε αφαιρέσει συνολικά χρήματα, προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα.

Επιπλέον, στην κατοχή του 33χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας σουγιάς με μήκος λάμας -7,7- εκατοστών, καθώς και 8 δισκία που εμπίπτουν στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων. 


NEWSLETTER