Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015 11:01

Δύο συλλήψεις για χασισοφυτεία στην Ξυλοκέριζα Κορινθίας

Γράφτηκε από την
Δύο συλλήψεις για χασισοφυτεία στην Ξυλοκέριζα Κορινθίας

 

Συνελήφθησαν, χθες (14.7.2015) το πρωί, στην Ξυλοκέριζα Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο Ελληνες ηλικίας 46 και 24 ετών αντίστοιχα, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

 

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου εντόπισαν αρχικά στην Ξυλοκέριζα, 38 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,8 έως 2,2 μέτρα, τα οποία τέθηκαν σε διακριτική παρακολούθηση.

Στη συνέχεια, χθες (14.7.2015) το πρωί, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, οι αστυνομικοί Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου συνέλαβαν τον 46χρονο και τον 24χρονο, οι οποίοι όπως προέκυψε καλλιεργούσαν τα δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες των συλληφθέντων Κορινθίας και στην Καλλιθέα Αττικής,  βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • Οκτώ (8) δενδρύλλια κάνναβης.
  • Δύο χιλιάδες εξακόσια πενήντα (2.650) σπόρους κάνναβης.
  • Ποσότητα κάνναβης, βάρους -26- γραμμαρίων.
  • Επτά (7) δισκία που εμπίπτουν στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά.
  • Έντεκα (11) δισκία, η χημική σύσταση των οποίων εξετάζεται.
  • Ζυγαριά ακριβείας.

Ο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.


NEWSLETTER