Πέμπτη, 12 Μαϊ 2011 21:32

Σημάδια βίας στο σώμα του νεκρού 79χρονου στη Σπηλιά

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Σημάδια βίας στο σώμα του νεκρού 79χρονου στη Σπηλιά

Αν και ο αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας Βασίλης Γεωργακόπουλος δηλώνει επισήμως ότι "ακόμα διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα" για το θάνατο του 79χρονου Θεόδωρου Δημητρακόπουλου στη Σπηλιά, σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Επιπλέον, όπως πληροφορηθήκαμε, ο ιατροδικαστής που εξέτασε το θύμα διαπίστωσε κατάγματα στα πλευρά και σημάδια βίας.
Να θυμίσουμε πως ο άτυχος ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός την Τρίτη το μεσημέρι δίπλα σε κτήμα του έξω από το χωριό. Οι γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία όταν βρήκαν το σπίτι του ανοιχτό και αναστατωμένο. Ο Θ. Δημητρακόπουλος βρέθηκε νεκρός λίγες ώρες αργότερα, κοντά στο αγροτόσπιτο που είχε νοικιάσει σε αλλοδαπούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι εν λόγω αλλοδαποί έχουν ήδη εξεταστεί από την Αστυνομία και δεν έχει προκύψει κάτι σε βάρος τους. Ωστόσο οι ντόπιοι συζητούν τα πολλά πάρε δώσε που είχε το θύμα με αλλοδαπούς, και δεν αποκλείουν ο δράστης να είναι κάποιος με τον οποίο είχε συναλλαγές κατά το παρελθόν.
Η Αστυνομία έχει συγκεντρώσει αρκετά στοιχεία και αποτυπώματα τα οποία εξετάζει - ενώ σημαντικά στοιχεία αναμένεται να δώσει και η πλήρης ιατροδικαστική έκθεση.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER