Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015 17:18

Χαλκωματένιο καζάνι έκλεψαν δύο φίλοι στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την

Το μπρούντζινο καζάνι από το υπόγειο συγγένισσάς του έκλεψε προχθές το απόγευμα στην Καλαμάτα ένας 21χρονος μαζί με τον 31χρονο φίλο του και το πήγαν στο σπίτι του δεύτερου στη Μερόπη.

Εκεί μετά από λίγες ώρες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας συνέλαβαν και τους δύο, ενώ όπως κατέθεσε η γυναίκα στους αστυνομικούς ο μακρινός συγγενής της την είχε κλέψει άλλες τρεις φορές αλλά δεν το είχε καταγγείλει. 

Ο νεαρός και ο φίλος του μπήκαν στο σπίτι από το ανασφάλιστο παράθυρο του υπογείου και μαζί με το καζάνι έκλεψαν και καλώδια, προφανώς για το χαλκό. Ο τρόπος που έκλεψαν το σπίτι της γυναίκας τις προηγούμενες τρεις φορές, όπως η ίδια κατέθεσε σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ο ίδιος. Αλλά μέχρι προχθές δίσταζε να πάει να το δηλώσει στην Αστυνομία, ωστόσο μετά την τέταρτη κλοπή προχθές κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι από πέρυσι το Δεκέμβριο ο 21χρονος έκλεψε χρυσαφικά και φο μπιζού από το σπίτι της, αξίας περίπου 3.000 ευρώ. Επιπλέον ο νεαρός που κατηγορείται ως δράστης φέρεται να ομολόγησε ότι αυτός ήταν που έκανε και τις 4 κλοπές.