Τρίτη, 17 Μαΐου 2011 20:34

Πλιάτσικο στην αποθήκη του ΟΣΕ στο Ασπρόχωμα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Πλιάτσικο στην αποθήκη του ΟΣΕ στο Ασπρόχωμα

Πλιάτσικο στην αποθήκη του ΟΣΕ στο Ασπρόχωμα κάνουν επιτήδειοι που δε διστάζουν να... ξηλώνουν σταδιακά ακόμα και τα μηχανήματα που είναι αραγμένα στις χορταριασμένες πια σιδηροδρομικές γραμμές, μπροστά από το σταθμό! Ντόπιοι χθες το πρωί βρήκαν την αποθήκη παραβιασμένη για πολλοστή φορά, από "ποντικούς" που εκμεταλλεύονται την εγκατάλειψη του σιδηροδρόμου.
Οι... γνωστοί - άγνωστοι, όπως περιγράφονται συνήθως, έχουν ρημάξει το υλικό και τα εργαλεία που είναι αποθηκευμένα, ενώ με περισσό θράσος φορτώνουν ακόμα και μέρα μεσημέρι στα αγροτικά τους αυτοκίνητα τελάρα με σιδερένια αντικείμενα που κλέβουν από τις αποθήκες.
"Δεν έχουν αφήσει τίποτα... Οι βίδες ήταν ένας τεράστιος σωρός, υπήρχαν αξίνες, φτυάρια, σκάλες, σίδερα, και τώρα έχουν μείνει μόνο ελάχιστα", λέει ένας ντόπιος που γνωρίζει την κατάσταση.
Οι περίοικοι αναφέρουν ότι καλούν την Αστυνομία κι ενημερώνουν παλιούς υπαλλήλους του ΟΣΕ, καταγγέλλουν όμως αδιαφορία από κάθε πλευρά. Κανένας δε φαίνεται να ενδιαφέρεται ουσιαστικά για τον εξοπλισμό που απέμεινε από τη μισοτελειωμένη αναβάθμιση του σιδηροδρομικού δικτύου - αν και "τα υλικά αυτά είναι πληρωμένα σε… χρυσό από εμάς τους πολίτες", όπως διαμαρτύρονται οι ίδιοι.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER