Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015 11:28

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την 45η Παμπελοποννησιακή Εκθεση Τεγέας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την 45η  Παμπελοποννησιακή Εκθεση Τεγέας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε εφαρμογή με απόφαση της διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας για τη διευκόλυνση της διεξαγωγής  της Εμπορικής και Θρησκευτικής πανήγυρης Παλαιάς Επισκοπής Τεγέας και της  45η  Παμπελοποννησιακή Εκθεση Τεγέας.

 

Σύμφωνα με την απόφαση:

 - Καθορίζεται το τμήμα της  Επαρχιακής  οδού Τρίπολης - Άστρους, από την συμβολή της με την οδό που οδηγεί προς Επισκοπή, μέχρι την είσοδο της στην Τ. Κ. Σταδίου του Δήμου Τρίπολης  (ψυγεία Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Αρκαδίας), ως οδό μιας κατεύθυνσης (μονόδρομο), με κατεύθυνση προς Άστρος για όλα τα οχήματα, εξαιρουμένων των Αστικών Λεωφορείων και των Δ. Χ. Ε.  αυτοκινήτων,  η κυκλοφορία των οποίων στο παραπάνω τμήμα παραμένει διπλής κατεύθυνσης, προς καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, καθώς επίσης και των οχημάτων της  Άμεσης Επέμβασης (ΕΛ.ΑΣ., της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και Ασθενοφόρα).

- Απαγορεύεται η διέλευση φορτηγών αυτοκινήτων μικτού βάρους άνω των  3,5 τόνων, στο τμήμα της Επ. οδού Τρίπολης – Άστρους και ειδικότερα από τη συμβολή της με την Ε. Ο. Τρίπολης – Σπάρτης, μέχρι την είσοδο της στην Τ. Κ. Σταδίου (Ψυγεία Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Αρκαδίας).

- Απαγορεύεται τη διέλευση όλων των οχημάτων, με εξαίρεση τα οχήματα άμεσης επέμβασης (ΕΛ. ΑΣ – Π.Υ.  και Ασθενοφόρα) στις κατωτέρω οδούς:

α. Στο τμήμα της  οδού Βασιλακοπούλου, από την είσοδο της  Έκθεσης Τεγεατικού Συνδέσμου, προς το χώρο της Εμποροπανήγυρης.

β. Στο τμήμα της δημοτικής οδού από το Τουριστικό Περίπτερο (Βρούβα), μέχρι τη συμβολή της με την Επ. οδό Τρίπολης - Άστρους.

- Απαγορεύεται η στάθμευση παντός είδους οχήματος:

α) Στο τμήμα της Επαρχιακής οδού Τρίπολης – Αγ. Σώστη – Άστρους,  από τη Χ/Θ  6,000  μέχρι τη Χ/Θ  9,000  και στις δύο πλευρές αυτού.

β) Στο τμήμα της οδού, από τον Ιερό Ναό Αγ. Χαραλάμπους Σταδίου μέχρι το Τουριστικό Περίπτερο και στις δύο πλευρές αυτού.

γ) Στο τμήμα της Επ.οδού Π. Επισκοπής – Αλέας, από Τουριστικό Περίπτερο μέχρι τη διασταύρωσή της με τη δημοτική οδό Σταδίου – Επισκοπής και στις δύο πλευρές αυτού.

δ) Στο τμήμα της οδού Βασιλακοπούλου, από τη συμβολή της με την οδό Επισκοπής μέχρι την είσοδο της Εκθέσεως του Τεγεατικού Συνδέσμου και στις δύο πλευρές αυτού.

 ε) Στο τμήμα δημοτικής οδού Επισκοπής, από τη συμβολή της με την Επ. οδό Τρίπολης – Άστρους, μέχρι την επαρχιακή οδό Επισκοπής- Αλέας και στις δύο πλευρές αυτού. 

 στ) Στο τμήμα της επαρχιακής οδού Επισκοπής - ΄Ακρας και σε απόσταση ενός (1) χιλιομέτρου, από την συμβολή της με την Επ. οδό Τρίπολης – Άστρους (Μύλος) και στις δύο πλευρές αυτού.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν για το χρονικό διάστημα από 14-8-2015 μέχρι και 21-8-2015. Ολο αυτό το διάστημα τα κινούμενα από το Στάδιο προς Τρίπολη οχήματα και αντιστρόφως, θα κατευθύνονται μέσω των Τ. Κ. Αλέας – Κερασίτσας του Δήμου Τρίπολης.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER