Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015 19:55

47 κλοπές και απόπειρες διέπραξαν 8 τσιγγάνοι σε Τριφυλία και Πυλία

Γράφτηκε από την
47 κλοπές και απόπειρες διέπραξαν 8 τσιγγάνοι σε Τριφυλία και Πυλία

Σε άλλες 47 κλοπές και απόπειρες στην Τριφυλία και την Πυλία συμμετείχε ο τσιγγάνος που συνελήφθη προχθές με ένταλμα στη Θουρία.

Ο 29χρονος τσιγγάνος συμμετείχε σε μια εγκληματική οργάνωση με ομοφύλους του οι οποίοι συνελήφθησαν τον περασμένο Δεκέμβριο από την Ασφάλεια Πύργου Ηλείας για κλοπές. Προχθές συνελήφθη με ένταλμα για τη συμμετοχή του σε μια άλλη εγκληματική οργάνωση ομοφύλων του, που διέπραττε κλοπές σε σπίτια και ενοικιαζόμενα δωμάτια σε περιοχές της Πύλου και εξαρθρώθηκε στις αρχές του περασμένου μήνα από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας. 

Οι αστυνομικοί της τοπικής Υποδιεύθυνσης μετά από δική τους έρευνα εξιχνίασαν τις 47 περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες σε σπίτια, ενοικιαζόμενα δωμάτια, τροχόσπιτα, αυτοκίνητα και κατάστημα σε περιοχές της Τριφυλίας και της Πυλίας. Συγκεκριμένα, τα συνολικά 8 μέλη της σπείρας έδρασαν στις περιοχές Κόκκινο, Ακριτοχώρι, Φοινικούντα, Ασίνη Κορώνης, Καμάρια, Πύργο Τριφυλίας, Ριζόκαμπο, Μεθώνη, Χράνους, Λάμπες Φοινικούντας, Πύλο, Αραπόλακκα Πυλίας, Ικλαινα, Πηγάδια Γαργαλιάνων, Λαγκούβαρδο, Μαραθούπολη, Περιβολάκια, Φοινίκη, Ρωμανού, Φιλιατρά, Κακκόρεμα, Επισκοπή, Τάπια Μεθώνης, Φρουτζή, Αμπελόκηπους, Σουληνάρι και Νέα Κορώνη.

Περισσότερα στην αυριανή έντυπη έκδοση της "Ε"


NEWSLETTER