Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2015 09:09

Τζιπ έπεσε στο λιμάνι - Η αυτοθυσία του πατέρα έσωσε 2 παιδιά στην Καλαμάτα (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Τζιπ έπεσε στο λιμάνι - Η αυτοθυσία του πατέρα έσωσε 2 παιδιά στην Καλαμάτα (βίντεο)

Η αυτοθυσία του πατέρα και τεσσάρων Καλαματιανών έσωσε δύο ανήλικα παιδιά 5 και 7 ετών από πνιγμό όταν το τζιπ στο οποίο επέβαιναν, κύλησε και έπεσε σε βάθος 8 μέτρων στο λιμάνι της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Ολα ξεκίνησαν στη 1 περίπου χθες το μεσημέρι, όταν ο πατέρας των παιδιών με καταγωγή από το Διαβολίτσι Μεσσηνίας στάθμευσε το τζιπ μπροστά από το ξενοδοχείο "Elektra" για να πάει στο περίπτερο που βρίσκεται απέναντι να αγοράσει τσιγάρα. Στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου έμειναν η κόρη του 5 ετών και ο γιος του 7 ετών. Ξαφνικά το αυτοκίνητο άρχισε να κυλάει, “ανέβηκε” στη χερσαία ζώνη του λιμανιού και έπεσε στη θάλασσα μπροστά από το "Jumbo".

Ο πατέρας που στο μεταξύ είχε αντιληφθεί το κακό, έτρεξε και βούτηξε στη θάλασσα για να σώσει τα παιδιά του. Πρόλαβε και έβγαλε τα παιδιά πριν βουλιάξει το τζιπ με τη βοήθεια δύο νεαρών ανδρών που έπεσαν στη θάλασσα για να βοηθήσουν. Στον τόπο της παρ' ολίγον τραγωδίας έσπευσαν για να βοηθήσουν δυνάμεις του Λιμενικού, της Πυροσβεστικής και το ΕΚΑΒ. Τα παιδιά και ο πατέρας μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για προληπτικούς λόγους και φροντίδα.  

Το τζιπ παραμένει στο λιμάνι σε βάθος 8 μέτρων χωρίς να φαίνεται και η ανέλκυσή του πιθανότατα θα γίνει σήμερα. 


NEWSLETTER