Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015 12:55

Συμπλοκή Ρουμάνων στο Καλό Νερό: Τρεις μαχαιριές στο συγκάτοικό του

Γράφτηκε από την

Με ένα μαχαίρι χτύπησε τρεις φορές στο πρόσωπο και τη μέση το συγκάτοικο και ομοεθνή του το πρωί της Κυριακής, ένας 50χρονος Ρουμάνος στο Καλό Νερό. Ο δράστης συνελήφθη στο σπίτι τους και πάνω του είχε το μαχαίρι με τη λάμα των 9 εκατοστών, με το οποίο μαχαίρωσε το 40χρονο συγκάτοικό του για λόγους που δεν έχει αποκαλύψει στην Αστυνομία.

Μάλιστα σύμφωνα με την μαρτυρία Ηλείου επιχειρηματία, ο οποίος περιέγραψε στο patrisnews.com πώς μάζεψε τον περιπλανώμενο 40χρονο Ρουμάνο στην εθνική, ο δράστης μπορεί και να είχε αποτελειώσει το συγκάτοικό του. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Κυπαρισσίας τον συνέλαβαν για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οδηγήθηκε στις τοπικές εισαγγελικές αρχές. 

 

Πιο αναλυτικά, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο καβγάς ξεκίνησε αφού έφευγαν από το σπίτι τους για να πάνε σε δουλειά. Ηταν γύρω στις 6.30 το πρωί της Κυριακής, όταν -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- πιωμένοι και οι δύο από το προηγούμενο βράδυ άρχισαν να τσακώνονται. Ο 50χρονος έβγαλε το μαχαίρι, που πιθανότατα χρησιμοποιούσε σε αγροτικές δουλειές και μαχαίρωσε τον ομοεθνή του δύο φορές στη μέση και μία στο πρόσωπο. Ο τσακωμός φέρεται ότι έγινε έξω από το σπίτι όπου οι δυο τους έμεναν και ο 40χρονος άρχισε να τρέχει στην εθνική αιμόφυρτος. Εκείνη την ώρα έτυχε να περνάει με το αυτοκίνητό του ο Ηλείος επιχειρηματίας που όπως ο ίδιος περιέγραψε στο patrisnews.com οδηγούσε προς την Τρίπολη, όταν στο ύψος του Καλού Νερού είδε να έρχεται από την αντίθετη κατεύθυνση τρεκλίζοντας ένας άνδρας. Εκανε αναστροφή και πλησίασε τον άνδρα ο οποίος αιμορραγούσε άσχημα. Μόλις τον είδε το θύμα σήκωσε τα χέρια ψηλά και ζήτησε βοήθεια. Ο επιχειρηματίας τον κάθισε στην άκρη του δρόμου και ειδοποίησε την Αστυνομία και ασθενοφόρο. Μέχρι να φτάσουν κατάλαβε σε κάποια στιγμή ότι τους είχε πλησιάσει αθόρυβα ένας φαλακρός άνδρας και άκουσε το θύμα να του λέει «αυτός με μαχαίρωσε». Στο χέρι του άγνωστου άνδρα είδε να γυαλίζει ένα μαχαίρι. «Μας κοίταζε ψυχρά. Σαν να μας ζύγιαζε. Ποιον να χτυπήσει πρώτο. Πάγωσα. Φοβήθηκα πολύ», περιγράφει ο ίδιος. Ο άγνωστος -όπως συνεχίζει στην περιγραφή του ο επιχειρηματίας- έκανε πίσω όταν άκουσε το περιπολικό. Λίγη ώρα μετά οι αστυνομικοί τον βρήκαν στο σπίτι όπου έμεναν δράστης και θύμα. Το ματωμένο μαχαίρι το είχε ακόμη πάνω του, ενώ ο 40χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.