Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015 11:27

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γύρω από το γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης τις ημέρες των αγώνων

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γύρω από το γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης τις ημέρες των αγώνων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γύρω από το γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" του Αστέρα Τρίπολης κατά τις ημέρες διεξαγωγής ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων της ομάδας για όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει (Superleague, Europa League, Κύπελλο Ελλάδας), αλλά και για τυχόν αγώνες εθνικών ομάδων ανκοίνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας.

 

Αναλυτικά:

Καθορίζονταιως οδοί μίας κατεύθυνσης (μονόδρομοι):

α. Το Τμήμα της οδού Αμυκλών, από τη συμβολή της με την οδό Αλ. Σούτσου, έως και τη συμβολή της με την οδό Γ. Τερτσέτη, με κατεύθυνση την οδό Γ. Τερτσέτη, τρεις (3) ώρες πριν την έναρξη του εκάστοτε τελούμενου ποδοσφαιρικού αγώνα και μέχρι τη λήξη του 1ου ημιχρόνου.

β. Στο τμήμα της οδού Γ. Τερτσέτη, από τη συμβολή της με την οδό Αμυκλών (ισόπεδη σιδηροδρομική διάβαση), έως την Θύρα 1 του γηπέδου ΑΣΤΕΡΑ Τρίπολης, με κατεύθυνση το γήπεδο, τρεις (3) ώρες πριν την έναρξη του εκάστοτε τελούμενου ποδοσφαιρικού αγώνα και μέχρι τη λήξη του 1ου ημιχρόνου.

γ. Στο τμήμα της οδού Γ. Τερτσέτη, από το ύψος της Θύρας 1 του γηπέδου ΑΣΤΕΡΑ, έως και τη συμβολή της με ανώνυμη ασφάλτινη οδό, που βρίσκεται προ και παραπλεύρως του Νέου Αυτοκινητόδρομου Αθήνας – Τρίπολης, με κατεύθυνση προς την προαναφερόμενη ανώνυμη ασφάλτινη οδό, τρεις (3) ώρες πριν την έναρξη, και μέχρι τη λήξη του 1ου ημιχρόνου, του εκάστοτε τελούμενου ποδοσφαιρικού αγώνα.

δ. Στο τμήμα της ανωτέρω ανωνύμου ασφάλτινης οδού, από τη συμβολή της με την οδό Τερτσέτη  έως τη συμβολή της με την οδό Τεγέας, τρεις (3) ώρες πριν την έναρξη και μέχρι τη λήξη του 1ου ημιχρόνου, του εκάστοτε τελούμενου ποδοσφαιρικού αγώνα.

ε. Στο τμήμα της οδού Βούλγαρη, από τον αριθμό 20 έως την Θύρα (4) του γηπέδου ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ), με κατεύθυνση το γήπεδο του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, τρεις (3) ώρες πριν την έναρξη και μέχρι τη λήξη του εκάστοτε τελούμενου ποδοσφαιρικού αγώνα. 

    (1) Μετά τη λήξη του εκάστοτε αγώνα και για δύο (2) ώρες, το εν λόγω τμήμα της οδού Βούλγαρη θα καθίσταται μονόδρομος με αντίθετη από την προαναφερόμενη κατεύθυνση φορά.

    (2) Της ανωτέρω απαγορεύσεως, εξαιρούνται τα οχήματα των μονίμων κατοίκων του μονοδρομούμενου τμήματος της οδού Στ. Βούλγαρη.

Επίσης:

Απαγορεύεται η στάθμευση παντός είδους οχήματος στα προαναφερόμενα τμήματα των οδών που μονοδρομούνται (και από τις δύο πλευρές), κατά τις ανωτέρω περιόδους, τρεις (3) ώρες πριν, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των αγώνων και δύο (2) ώρες μετά τη λήξη αυτών

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER