Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015 11:52

Εξιχνιάστηκαν 15 κλοπές σε περιοχές της Κορινθίας

Γράφτηκε από την
Εξιχνιάστηκαν 15 κλοπές σε περιοχές της Κορινθίας

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, 15 περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής, σε οικίες και άλλους χώρους, στον Άσσο και το Περιγιάλι Κορινθίας.

 

Για τις υποθέσεις αυτές κατηγορείται ένας 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, που περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, εξακριβώθηκε ότι ο 25χρονος, μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών του, κατά το χρονικό διάστημα από την 31.3.2015 έως και την 12.6.2015, είχε διαπράξει:

  • Επτά (7) κλοπές και μία (1) απόπειρα σε οικίες, μία (1) κλοπή σε τροχόσπιτο και μία (1) κλοπή σε Ιερό Ναό, στον Άσσο Κορινθίας.
  • Τέσσερις (4) κλοπές σε οικίες και μία (1) κλοπή σε αποθήκες, στο Περιγιάλι Κορινθίας.

Συνολικά, από την παραπάνω εγκληματική του δράση, είχε αφαιρέσει χρήματα, χρυσαφικά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, αντικείμενα κ.α., αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος, το οποίο υπολογίζεται ότι αγγίζει τις -35.000- ευρώ.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, για την ταυτοποίηση των συνεργών του 25χρονου και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.


NEWSLETTER