Δευτέρα, 23 Μαϊος 2011 21:41

"Μαϊμού" μεγαλοστέλεχος έτρωγε και έπινε τζάμπα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
"Μαϊμού" μεγαλοστέλεχος έτρωγε και έπινε τζάμπα

Προσποιούμενος το μεγαλοστέλεχος επιχείρησης, εξαπατούσε εστιάτορες και ξενοδόχους της Μεσσηνίας ένας Πατρινός, που κοιμόταν, έτρωγε κι έπινε χωρίς να πληρώνει… μία. Και αυτό γιατί έκλεινε ολόκληρα ξενοδοχεία για… δεκάδες επιχειρηματικά στελέχη και κανόνιζε γεύματα και δείπνα που δεν πραγματοποιούνταν ποτέ, προκαλώντας μεγάλη ζημιά στους ντόπιους επιχειρηματίες. Μόνο που στο μεγάλο λογαριασμό που θα ακολουθούσε χρέωνε και τη δική του διαμονή και διατροφή. Χαρακτηριστική είναι η καταγγελία πως σε μια περίπτωση κανόνισε γεύμα για δεκάδες στελέχη τις ημέρες του Πάσχα, με περισσότερα από… 100 κοτόπουλα για φαγητό, αλλά στο στρωμένο τραπέζι δεν έφτασε ποτέ κανείς. 
Η μέχρι τώρα δράση του (από τα τέλη Μαρτίου) περιλαμβάνει τουλάχιστον 6 περιπτώσεις στο Πεταλίδι, τον Αγιο Ανδρέα και τη Μικρά Μαντίνεια, ενώ η Ασφάλεια Καλαμάτας, όπως πληροφορούμαστε, δεν αποκλείει να έχουν πέσει και άλλοι επιχειρηματίες στα δίχτυα του. Μάλιστα, σε άλλες περιοχές της Πελοποννήσου έχει εξαπατήσει με ανάλογο τρόπο εταιρείες ενοικίασης οχημάτων, οδηγώντας… τζάμπα αυτοκίνητό τους.
Ο άντρας, που κατηγορείται πως απολάμβανε… χωρίς να πληρώνει τις υπηρεσίες μεσσηνιακών επιχειρήσεων υπό τον τίτλο του... μεγαλοστελέχους εταιρείας, χθες οδηγήθηκε στο αυτόφωρο καθώς εντοπίστηκε και συνελήφθη το Σάββατο κατηγορούμενος για απάτη σε βάρος επιχειρηματία στο Πεταλίδι. Η εκδίκαση της υπόθεσης ορίστηκε για την ερχόμενη Παρασκευή 27.

Παναγιώτα Ντίντα

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER