Σάββατο, 29 Αυγούστου 2015 14:43

Τσιγγάνικες μαχαιριές από ερωτικό πάθος

Γράφτηκε από την
Τσιγγάνικες μαχαιριές από ερωτικό πάθος

Δύο ξώφαλτσες και επιπόλαιες μαχαιριές στο πρόσωπο και το αριστερό χέρι έδωσε ένας 43χρονος τσιγγάνος σε μια 31χρονη ομόφυλή του, σπρωγμένος από το ερωτικό πάθος του. Ο δράστης συμβίωνε με τη γυναίκα, αλλά αυτή τον εγκατέλειψε πριν από 6 μήνες. Προχθές συναντήθηκαν έξω από το Νοσοκομείο Καλαμάτας και αυτός για να της... δείξει την αγάπη του έβγαλε ένα σουγιά και αυτοτραυματίστηκε.

Η αντίδραση της γυναίκας όμως δεν ήταν αυτή που περίμενε εκείνος, κι έτσι οργισμένος της επιτέθηκε, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να της κάνει δύο επιπόλαια τραύματα στο πρόσωπο και το χέρι. 

Αμέσως ομόφυλοί τους έβαλαν τη γυναίκα στα Επείγοντα, όπου οι γιατροί της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και έφυγε. Ο ερωτοχτυπημένος τσιγγάνος πήρε το μοτοποδήλατό του και τράβηξε για το σπίτι του στη Μεσσήνη, όπου λίγες ώρες μετά συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλαμάτας και της ΔΙΑΣ. 

Μετά τη σύλληψή του ο 43χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος τον παρέπεμψε για απολογία την προσεχή Δευτέρα στην ανακρίτρια Καλαμάτας. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από την Ασφάλεια Καλαμάτας είναι για απόπειρα ανθρωποκτονίας. 


NEWSLETTER