Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015 14:55

60χρονος συνελήφθη με λαθραία τσιγάρα και καπνό στους Αγίους Θεοδώρους

Γράφτηκε από την
60χρονος συνελήφθη με λαθραία τσιγάρα και καπνό στους Αγίους Θεοδώρους

Συνελήφθη, χθες (29.8.2015) το πρωί, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Θεοδώρων, ένας 60χρονος Ελληνας, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

 

Ειδικότερα, χθες το πρωί, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, εντοπίστηκε ο 60χρονος, να κατέχει -310- πακέτα τσιγάρων, καθώς και -12- συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους -300- γραμμαρίων, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν. 

Τα πακέτα λαθραίων τσιγάρων και οι συσκευασίες με τον λαθραίο καπνό, θα σταλούν στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων.  

Επιπλέον, όπως προέκυψε, σε βάρος του 60χρονου, εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιώς, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ο 60χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Θεοδώρων.

 


NEWSLETTER