Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2015 13:49

Συμπλοκή με ρόπαλα για τους πάγκους του πανηγυριού στην Παναγία Γιάτρισσα

Γράφτηκε από την

Ξύλο με ρόπαλα για τους πάγκους στο πανηγύρι της Παναγίας της Γιάτρισσας στην Καστανιά Ανατολικής Μάνης έπεσε ανάμεσα σε δύο οικογένειες το πρωί της Κυριακής. Ακολούθησαν συλλήψεις, ενώ τρία άτομα πήγαν για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Σπάρτης.

Το πρωί της Κυριακής και ενώ γίνονταν προετοιμασίες για το πανηγύρι ενόψει του σημερινού εορτασμού της μονής της Παναγίας Γιάτρισσας στα όρια Λακωνίας – Μεσσηνίας, ένας 59χρονος και μία 48χρονη μαζί με τον 26χρονο γιος τους και τον 24χρονο ανιψιό τους διαπληκτίστηκαν με μία άλλη οικογένεια για τις θέσεις των πάγκων τους στο πανηγύρι και σύμφωνα με την αστυνομία χτύπησαν με... ρόπαλα έναν 50χρονο, τη 47χρονη σύζυγό του και τον 15χρονο γιος τους.

Μετά από οργανωμένη επιχείρηση του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου σε συνεργασία με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Λακωνίας εντοπίστηκαν τα 4 μέλη της πρώτης οικογένειας και συνελήφθησαν, ενώ τα 3 μέλη της δεύτερης οικογένειας διακομίστηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Γυθείου και από εκεί στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Σπάρτης.

Παράλληλα σε έρευνα που έγινε σε όχημα ιδιοκτησίας της 47χρονης, καθώς και στο σπίτι του 59χρονου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν τρία ξύλινα ρόπαλα, σπρέι πιπεριού, 13 συσκευασίες με 319 “βολές” πυροτεχνημάτων – βεγγαλικών, 168 κροτίδες, καθώς και μία κάννη κυνηγετικού όπλου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου.