Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015 17:38

Νεκρή 68χρονη, που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στον Πύργο Τριφυλίας

Γράφτηκε από την
Νεκρή 68χρονη, που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στον Πύργο Τριφυλίας

Τραγικό δυστύχημα έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στην εθνική οδό Γαργαλιάνων - Χώρας στο ύψος του Πύργου Τριφυλίας, όπου η 68χρονη Ειρήνη Κ. Πολυδώρου από τη Βαλύρα έχασε τη ζωή της, όταν παρασύρθηκε από αγροτικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας ανήλικος κάτοικος Πύργου Τριφυλίας.

 

Το δυστύχημα έγινε στις 2 το μεσημέρι κοντά στην είσοδο του χωριού από Γαργαλιάνους. Σύμφωνα με πληροφορίες το αγροτικό αυτοκίνητο, που είχε κατεύθυνση του Γαργαλιάνους παρέσυρε την 68χρονη, καθώς εκείνη προσπαθούσε να διασχίσει το δρόμο. Η γυναίκα έχασε τη ζωή της λίγα μόλις μέτρα από το σπίτι συγγενικών της προσώπων, που είχε επισκεφθεί.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε σε καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου στο Κέντρο Υγείας Γαργαλιάνων, καθώς καθυστερούσε να φθάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ - το μοναδικό για όλη την Τριφυλία-  το οποίο βρισκόταν σε διακομιδή άλλου περιστατικού από το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας στην Καλαμάτα.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Κυπαρισσίας, ενώ ο 17χρονος οδηγός με εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.


NEWSLETTER