Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010 15:12

Αστυνομική "σκούπα" σε καταυλισμούς τσιγγάνων

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Αστυνομική "σκούπα" σε καταυλισμούς τσιγγάνωνΑστυνομική επιχείρηση παρουσία εισαγγελικών λειτουργών και συνεργείων της ΔΕΗ πραγματοποιήθηκε χθες στους καταυλισμούς τσιγγάνων της Μεσσήνης και στην Μπιρμπίτα. Από τα παραπήγματα κατασχέθηκαν αρκετά αντικείμενα ως προϊόντα κλοπών. Επίσης, συνελήφθησαν 13 άτομα που θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο - κυρίως φυγόποινοι και κατηγορούμενοι για ρευματοκλοπή.
Συγκεκριμένα στις έρευνες, που έγιναν στους καταυλισμούς της οδού Αβέρωφ στη Μεσσήνη και του ποταμού Παμίσου, καθώς και στην Μπιρμπίτα, συμμετείχαν 41 αστυνομικοί, μεταξύ των οποίων 11 αξιωματικοί. Η επιχείρηση διεξήχθη από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι. Ελέγχθηκαν 82 άτομα, οι 18 από τους οποίους αλλοδαποί, και προσήχθησαν 4 - μεταξύ αυτών και ένας αλλοδαπός.
Ακόμη, συνελήφθησαν 13 άτομα για τους εξής λόγους: 4 για ρευματοκλοπή, 1 για παράνομη κατοχή μονόκαννου κυνηγετικού όπλου, 1 για κατοχή 1,7 γραμ. χασίς και 3 φυγόποινοι. Εν τω μεταξύ, στο πλαίσιο των γενικότερων ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή, συνελήφθησαν και 4 Αλβανοί για παραβίαση του νόμου περί αλλοδαπών.
Από τις κατ' οίκον έρευνες που έγιναν σε 4 περιπτώσεις, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα εξής αντικείμενα, καθώς δε δικαιολογήθηκε η νόμιμη κατοχή τους: 4 ηχοσυστήματα αυτοκινήτου, μία πρόσοψη radio-cd, 2 φωτογραφικές μηχανές, 1 walkman, 3 τηλεοράσεις, 2 ενισχυτές αυτοκινήτου, 1 βίντεο, 3 οικιακά ηχοσυστήματα, 2 κινητά τηλέφωνα, 1 λάπτοπ, 3 βενζινοπρίονα, 4 ηλεκτρικά εργαλεία και 1 ηλεκτρικό μοτέρ σούβλας...
Τα αντικείμενα αυτά φυλάσσονται στο Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, προκειμένου να αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους.

Κ.Δ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER